NEWSFLASH...
Marketing & Sales | Digital Marketing
ανάγνωση

Γιατί το Magento e-shop αποτελεί κορυφαία επιλογή;

Γιατί το Magento e-shop αποτελεί κορυφαία επιλογή;
Sponsored by:
Γιατί το Magento e-shop αποτελεί κορυφαία επιλογή;

Αποφασίσατε να σχεδιάσετε ή ανασχεδιάσετε ένα e-shop για την επιχείρησή σας, αλλά οι κλασικές μορφές ηλεκτρονικών καταστημάτων δε σας καλύπτουν;

Εάν ναι, μάλλον έφτασε η στιγμή να εξερευνήσετε την πλατφόρμα Magento - εκεί όπου τα δυναμικά features, η υψηλή λειτουργικότητα και οι συναρπαστικές λειτουργίες σμίγουν δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία online αγορών!

Τι είναι η πλατφόρμα Magento;

Πρόκειται για μία πλατφόρμα ανοικτού κώδικα, η οποία διακρίνεται για την ευελιξία και τη δυνατότητα εξατομίκευσης που προσφέρει. Ο πηγαίος κώδικάς της μπορεί να μεταβληθεί από προγραμματιστές, αποκτώντας πρόσθετα χαρακτηριστικά και extra add-ons και plug-ins, τα οποία το Magento ονομάζει extensions. Παρότι οι διαθέσιμες πλατφόρμες για την κατασκευή e-shop είναι ποικίλες, το Magento αποκτά διαρκώς αυξανόμενη απήχηση, χάρη στις απεριόριστες και ιδιαίτερες λειτουργίες του.

Γιατί να επενδύσετε σε ένα Magento e-shop;

Οι λόγοι που ωθούν κάθε επαγγελματία να επιλέξει την πλατφόρμα Magento ως τη βέλτιστη λύση e-commerce για την επιχείρησή του είναι πολλοί και διάφοροι. Στη συνέχεια, ωστόσο, σας παρουσιάζουμε, απλώς, τους σημαντικότερους!

1. Βελτιστοποιείτε το User Experience

Η πλατφόρμα Magento εξασφαλίζει ένα σχεδιαστικό υψηλής ποιότητας, που προάγει την εμπειρία του χρήστη και μετατρέπει τις ηλεκτρονικές αγορές σε μία άκρως γοητευτική διαδικασία. Η προσεγμένη δομή παρουσιάζει ελκυστικά τις πληροφορίες σας, ενώ τα βοηθητικά layouts μπορούν να κατευθύνουν αποδοτικότερα το κοινό μέσα στο e-shop σας, μέσα από εύστοχα user journeys.

2. Εδραιώνεστε στο Mobile Commerce

Οι HTML5 δυνατότητες έχουν, πλέον, ενσωματωθεί στην πλατφόρμα του Magento, τόσο στο Community Edition όσο και στο Enterprise Edition! Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που χρησιμοποιούν το Magento μπορούν να προσφέρουν καλύτερο User Experience σε mobile commerce για κάθε πρόγραμμα περιήγησης και συσκευή web.

3. Βελτιώνετε την κατάταξή σας

Το Magento ευνοεί το SEO! Οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν την πλατφόρμα Magento, καθώς η τελευταία δημιουργεί καθαρά URLs, ξεκάθαρες ετικέτες και περιγραφές με τις λέξεις-κλειδιά. Στην DevelopGreece, εκτοξεύουμε το e-shop σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, επιλέγοντας τα ιδανικά keywords και, κατόπιν, υλοποιώντας κάθε On-Page & Off-Page SEO τεχνική που προβλέπεται.

4. Μεγιστοποιείτε το Conversion Rate

Αξιοποιώντας χρήσιμα εργαλεία μέτρησης και ελέγχου, όπως το usability testing και τα analytics, απογειώνετε τις πωλήσεις του νέου σας καταστήματος. Αυτό, φυσικά, επιτυγχάνεται σε συνδυασμό με τη δυνατότητα προσαρμογής στις ιδιαίτερες ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και των πελατών σας - γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερο conversion rate.

5. Αναβαθμίζετε τα λειτουργικά χαρακτηριστικά σας

Και επιτυγχάνετε συνεχή βελτίωση! Η πλατφόρμα Magento είναι εξαιρετικά επεκτάσιμη και ευέλικτη, εξυπηρετώντας οποιοδήποτε επιχειρηματικό μοντέλο. Μέσω καινοτόμων πρακτικών development, προσφέρετε ευχρηστία και εξατομίκευση τους χρήστες, ανταποκρινόμενοι άριστα και αδιάκοπα στην κλίμακα και στην πολυπλοκότητα των εκάστοτε απαιτήσεων.

6. Διαχειρίζεστε εύκολα την ιστοσελίδα σας

Το Magento σάς παρέχει την ευκαιρία να διαχειρίζεστε πολλαπλά καταστήματα ταυτοχρόνως. Ειδικότερα, σας βοηθά να διαχειρίζεστε καταστήματα διαφορετικών ιστοσελίδων μέσα από ένα και μόνο admin panel. Με αυτόν τον τρόπο, κατορθώνετε να ελέγχετε πιο στενά πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις και τους πελάτες, μέσα από μία ενιαία βάση δεδομένων, εξοικονομώντας πόρους και πολύτιμο χρόνο.

7. Αποκτάτε μεγαλύτερο βαθμό ασφάλειας

Και, ιδίως, στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας! Το Magento e-shop αποτελεί ένα άκρως έμπιστο και έγκυρο online περιβάλλον, με δεδομένη την ασφάλεια SSL και IP. Έτσι, οι πελάτες που πραγματοποιούν αγορές μέσα σε αυτό διακατέχονται από ένα έντονο αίσθημα σιγουριάς και εμπιστοσύνης, ενώ, παράλληλα, μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε διάφορους τρόπους πληρωμής.

Εν κατακλείδι

Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που θα επιλέξετε, αναθέστε την κατασκευή του e-shop σας σε ειδικούς, ώστε να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους αγοραστές. Με ένα δυναμικό e-shop κινείτε, πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά από κάθε άλλη μέθοδο, τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Γι’ αυτό, σας συμφέρει περισσότερο απ’ όσο νομίζετε, καθώς εξυπηρετεί το κοινό σας όλο το 24ωρο και διαθέτει παγκόσμια εμβέλεια, ενισχύοντας θεαματικά τις πωλήσεις σας.

Sponsored by:
Γιατί το Magento e-shop αποτελεί κορυφαία επιλογή;
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr